parcalki.com

parcalki5454745

Вашата количка

Количката Ви е празна.

  

   Уважаеми клиенти,

За да пристигнат дрехите на точния адрес и в срок е необходимо да попълните коректно всички задължителни полета в регистрационната форма(отбелязани със * ). Важно е да посочите мобилен телефон  за да потвърдите поръчката си и в последствие куриера да се свърже с Вас.  В деня на разнос ще получите SMS с номера на вашата товарителница, име и телефон на куриера, който ще Ви донесе пратката и стойноста на наложения платеж.

 Доставките на дрехи се извършват от куриерска фирма Еконт Експрес ООД  до всяка точка на страната, а плащането е в брой с наложен платеж, при получаване на дрехите. За поръчки направени до 15ч срока за доставка е до 13ч на следващия работен ден за населени места с офис на куриера. За населени места, обслужвани по график срока е до 3 работни дни. Поръчки след 15ч се облужват на следващия работен ден. Изпратените поръчки в петък може да получите в събота от офис на Еконт или в понеделник до Вашия адрес. Ако държите да Ви бъдат доставени в събота до адрес таксата за доставка е 6.60 с ДДС независимо от стойноста на поръчката Ви.

Ако нямате възможност да приемете дрехите на посочения от Вас адрес, може да ги вземете от най-близкия офис на Еконт. За целта отбележете това в "Начини на доставка" на стъпка 2 когато завършвате Вашата поръчка, или го уточнете с нашия служител при потвърждението и. При наличието на повече от един офис във Вашия град, моля посочете от кой точно желаете да получите поръчката си в "Бележка на купувача". В такъв случай таксата за доставка ще бъде  3,20лв (за поръчки 10-39.99лв).                             

      Офиси на Еконт и работно време

 Минималната сума за поръчка е 10 лв.  Цената на доставката  се определя от стойността на поръчката, както следва:

Стойност на поръчката Цена на доставката Получаване от офис
10-29.99лв 5лв 3,2лв
30-34.99лв 4лв 3,2лв
35-39.99лв 3лв 3лв
40-44.99лв 2лв 2лв
45-49.99лв 1лв 1лв
над 50лв Безплатно Безплатно

 

* Съгласно ЗЗП и правилата за електронна търговия, Вие имате право да върнете поръчаните дрехи и аксесоари в срок от 14 КАЛЕНДАРНИ ДНИ от получаването им. Вашата рекламация ще бъде уважена в случай, че са спазени следните стъпки:

- Свържете се с нас на e-mail Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. ,  напишете номера на Вашата поръчка, номера/та на продукта/продутите, който желаете да върнете. Ние ще се свържем с Вас за да уточним начина на връщане на дължимата сума. Можете да избирате между ваучер за следваща покупка(издава се в деня на получаване на пратката от Вас) или по банков път(срок-30дни от получаване на върнатите продукти). 
- Трябва да върнете продукта във вида в който сте го получили, без да е бил обработван по какъвто и да било начин(пране, гладене), скъсан или изцапан при проба. Върнатата дреха трябва да е придружена с разписка, товарителницата от куриера, оригинална опаковка и аксесоари ако е имало включени такива.
- Пратката трябва да е адресирана до Пловдив офис на Еконт Търговска зона. Дрехи върнати до различен от този адрес или изпратени с наложен платеж няма да бъдат приети, освен ако няма изрична писмена или устна уговорка с нас.
- Транспортните разходи за връщане или замяна на стока са за сметка на клиента, освен ако сме Ви изпратили различен от поръчания продукт, описаните размери не отговарят на действителните или сме пропуснали да опишем дефект по дрехата. За да бъдат избегнати злоупотреби, при използвана безплатна доставка за поръчки над 50лв, ако крайната сума след приспадането на върнатия/те продукт/и е под 50лв, Вие дължите таксата за доставка, която сме заплатили и тя ще бъде калкулирана при възстановяването на сумата.

-При възстановяването на сумата имате право да избирате между банков превод и Ваучер на стойноста на върнатите дрехи, който да ползвате при следваща поръчка. Ваучерите се издават в деня на получаване на дрехите от нас и са безсрочни. При избор на връщане на пари по банков път ще Ви бъде удържана такса 1,30лв. за превода.

   Parcalki.com си запазва правото да не уважи рекламация в случай, че не спазени гореописаните условия.